Αποστολές & Πληρωμές

ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Η διαδικασία διεκπεραίωσης της παραγγελίας σας ξεκινάει την ίδια μέρα της παραγγελίας σας με σκοπό να γίνει η αποστολή το συντομότερο δυνατό χωρίς καθυστερήσεις . Τα εμπορεύματα συσκευάζονται όσο το δυνατόν με τον καλύτερο τρόπο και επισημαίνοντας όλα τα δέματα με ταινία (ΕΥΘΡΑΥΣΤΟΝ) έτσι ώστε να αποφευχθούν τυχόν σπασίματα.

Η εταιρία μας χρησιμοποιεί τους παρακάτω τρόπους αποστολής:

 

1.ΑΠΟΣΤΟΛΗ COURIER .
Ο τρόπος αυτός είναι ο πιο γρήγορος καθώς ο χρόνος παράδοσης στην Ηπειρωτική Ελλάδα είναι 1-2 εργάσιμες ημέρες, για την Νησιωτική Ελλάδα 3-4 εργάσιμες ημέρες και για την Κύπρο 2-10 ημέρες.
Η αποστολή των προιόντων μας είναι δωρεάν για αποστολές εντός ελλάδος. Για αποστολές στις υπόλοιπες χώρες η χρέωση υπολογίζεται κατά το checkout ή μετά απο συννενόηση με την εταιρία μας.

Με αυτό τον τρόπο αποστολής , με την πραγματοποίηση της αποστολής , σας παρέχουμε τον κωδικό αποστολής (TRACKING NUMBER ) ώστε να παρακολουθείτε ανα πάσα στιγμή την πρόοδο της αποστολής σας.

Οι παραγγελίες παραδίδονται απο Δευτέρα έως Παρασκεύη με την υπηρεσία ΕΛΤΑ COURIER – ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ και TNT.

 

2.ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
Μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας απευθείας από το κατάστημα μας καθημερινά στις ώρες που είμαστε ανοιχτά 9:00 με 17:00 καθημερινά εκτός Σαββάτου και Κυριακής .
Η παραλαβή από το κατάστημα δεν έχει καμία χρέωση . Η παραγγελία μπορεί να παραληφθεί αφού σας ενημερώσουμε με mail η τηλεφωνικώς ότι είναι έτοιμη προς παράδοση .

Εάν προγραμματίζετε να πραγματοποιήσετε μια αγορά απευθείας στο κατάστημα μας , για δική σας γρηγορότερη εξυπηρέτηση χωρίς καμία καθυστέρηση , καλό θα ήταν να μας ενημερώσετε με mail η τηλεφωνικώς για τα προϊόντα που θέλετε ώστε να είναι έτοιμα συσκευασμένα κατά την προσέλευση σας .

 

3. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ
Για αγορές εκτός Ελλάδος  και Κύπρου είναι απαραίτητο να υπάρξει συνεννόηση (σε ότι αφορά τα έξοδα και τους τρόπους αποστολής) με την εταιρεία μας.

 

ΠΛΗΡΩΜΗ

Για την πληρωμή της ηλεκτρονικής σας παραγγελίας μπορείτε να επιλέξετε έναν από τους παρακάτω τρόπους:

 

1. ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ
Πληρωμή με Αντικαταβολή (αφορά παραγγελίες μόνο εντός Ελλάδος). Επιλέγοντας αυτό τον τρόπο πληρώνετε το αντίτιμο της παραγγελίας σας κατά την παράδοση. Η υπηρεσία πληρωμής με αντικαταβολή είναι δωρεάν.

 

2. ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ
Απαραίτητη προϋπόθεση για να επιβεβαιώσουμε άμεσα την πληρωμή σας.

Πληρωμή μέσω πιστωτικής κάρτας. Επιλέγοντας αυτό τον τρόπο κατά τη διάρκεια της παραγγελίας σας μεταφέρεστε στον ασφαλή ιστότοπο της τράπεζας πειραιώς, για να ολοκληρωθεί άμεσα η διαδικασία της πληρωμής.

 

3. ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
Απαραίτητη προϋπόθεση για να επιβεβαιώσουμε άμεσα την πληρωμή σας.

Στην επιλογή κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό (αφορά παραγγελίες μόνο εντός Ελλάδος) να μας ενημερώσετε είτε με mail στο info@crystalswan.gr είτε τηλεφωνικώς ότι ολοκληρώσατε την κατάθεση ώστε να πραγματοποιηθεί άμεσα η αποστολή της παραγγελίας χωρίς καμία καθυστέρηση.

Εάν επιλέξετε αυτό τον τρόπο, θα πρέπει να κάνετε κατάθεση ολόκληρου του ποσού (μαζί με τα μεταφορικά έξοδα αν υπάρχουν) σε έναν από τους παρακάτω λογαριασμούς:

logo_peir

Όνομα δικαιούχου: ΑΝΤΩΝΗΣ ΠΑΠΑΧΑΤΖΗΣ Κ ΣΙΑ Ο. Ε
Τράπεζα: Τράπεζα Πειραιώς
IBAN: GR 8301726090005609028031214
Λογαριασμός: 5609028031214
BIC: PIRBGRAA