Εγγυήσεις – Φροντίδα

ΦΡΟΝΤΙΔΑ

Κοσμήματα :

Για να διασφαλίσετε ότι ένα προϊόν Swarovski θα παραμείνει στην καλύτερη δυνατή κατάσταση για μεγάλο χρονικό διάστημα, παρακαλούμε να τηρήσετε τις παρακάτω συμβουλές για να αποφύγετε ζημιές. Αποθηκεύστε τα κοσμήματα σας στην αρχική συσκευασία ή σε μια μαλακή θήκη για να αποφύγετε τις γρατζουνιές. Γυαλίστε τα κοσμήματα σας συχνά με ένα μαλακό πανί για να διατηρήσει το αρχικό, λαμπερό φινίρισμα. Αφαιρέστε τα κοσμήματα σας πριν πλύνετε τα χέρια σας , κολυμπώντας ή εφαρμόζοντας προϊόντα (π.χ. αρώματα, σπρέι μαλλιών, σαπούνι ή λοσιόν), καθώς αυτό θα μπορούσε να βλάψει το μέταλλο και να μειώσει τη διάρκεια ζωής της επίστρωσης, καθώς επίσης να προκαλέσει αποχρωματισμό και απώλεια κρυστάλλων.

ΡΟΛΟΓΙΑ :

Τα ρολόγια Swarovski κατασκευάζονται με πλήρη τήρηση των πιο αυστηρών προτύπων ποιότητας και υφίστανται εξονυχιστικούς ελέγχους ποιότητας καθ‘ όλη τη διαδικασία παραγωγής. Τα ρολόγια  Swarovski σχεδιάστηκαν με τη χρήση λαμπρών πολυεδρικών κρυστάλλων ακολουθώντας την εκλεκτή παράδοση τεχνικής αρτιότητας της Swarovski. Για να διασφαλίσετε ότι ένα ρολόι Swarovski θα παραμείνει στην αρχική του κατάσταση για μεγάλο χρονικό διάστημα, παρακαλούμε να τηρήσετε τις παρακάτω συμβουλές για να αποφύγετε ζημιές.

 • Χρησιμοποιήστε ένα απορροφητικό μαλακό πανί για να καθαρίσετε το γυαλί.
 • Για το μπρασελέ, χρησιμοποιήστε μια στεγνή μαλακή οδοντόβουρτσα και από τις δύο πλευρές.
 • Για τα δερμάτινα λουράκια, τρίψτε ελαφρά την επιφάνεια, χρησιμοποιώντας ένα στεγνό μαλακό πανί.
 • Για λουράκια από καουτσουκ: πλύνετε απαλά με νερό. Μη χρησιμοποιείτε χημικά απορρυπαντικά.

 

ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΝΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ :

 • Γυαλίστε το προϊόν σας με προσοχή με ένα μαλακό πανί χωρίς χνούδια ή καθαρίστε το με το χέρι με χλιαρό νερό. Μην μουλιάζετε τα προϊόντα στο νερό.
 • Στεγνώστε με ένα μαλακό πανί χωρίς χνούδια για να μεγιστοποιήσετε τη λάμψη.
 • Αποφύγετε την επαφή με σκληρά, λειαντικά υλικά και καθαριστικά γυαλιού / παραθύρων.
 • Όταν χειρίζεστε το κρύσταλλο σας, συνιστάται να φοράτε βαμβακερά γάντια για να αποφύγετε τα δακτυλικά αποτυπώματα.

 

ΕΓΓΥΗΣΗ

Η Swarovski προσφέρει πλήρη νομική εγγύηση που καλύπτει ελαττώματα κατασκευής και υλικού για γνήσια επώνυμα προϊόντα Swarovski που αγοράζονται από τα καταστήματα της Swarovski (συμπεριλαμβανομένων των Online) ή εξουσιοδοτημένα καταστήματα λιανικής πώλησης Swarovski. Οι όροι της εγγύησης ενδέχεται να διαφέρουν μεταξύ των αγορών και των περιοχών. Η εγγύηση καλύπτει μόνο τις ζημιές που κατά τη γνώμη της Swarovski ή εξουσιοδοτημένου αντιπροσώπου της Swarovski δεν οφείλονται σε ατύχημα ή ακατάλληλη χρήση, συνηθισμένη φθορά, τροποποίηση, απόπειρα επιδιόρθωσης, αμέλεια ή μη τήρηση του ειδικού προϊόντος φροντίδας της Swarovski.

Κάθε στοιχείο που διαπιστώνεται ότι είναι ελαττωματικό, κατά την κρίση της Swarovski ή εξουσιοδοτημένου πωλητή λιανικής Swarovski , μπορεί να :

 1. Να αντικατασταθεί από ένα πανομοιότυπο τεμάχιο, εάν υπάρχει.
 2. Να αντικατασταθεί με ένα άλλο κομμάτι ίδιας αξίας, ή
 3. Να επισκευαστεί ανάλογα με το βαθμό βλάβης του προϊόντος που εγγυάται, καθώς και σχετικά με τη σκοπιμότητα και τη διαθεσιμότητα ανταλλακτικών.

Το κατεστραμμένο προϊόν πρέπει να δοθεί στο πλησιέστερο κατάστημα Swarovski ή σε εξουσιοδοτημένο αντιπρόσωπο της Swarovski που θα το αποστείλει στην τοπική εταιρεία πωλήσεων της Swarovski. Εάν τα προϊόντα αποστέλλονται με αλληλογραφία, θα πρέπει να ασφαλίζονται και να αποστέλλονται με πιστοποιημένο ή συστημένο ταχυδρομείο, καθώς η Swarovski δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνη για ζημιά, απώλεια ή κλοπή κατά τη μεταφορά.

Αυτή η υπηρεσία εγγύησης παρέχεται δωρεάν. Παρακαλούμε να διατηρήσετε την απόδειξη αγοράς ή παράδοσης, την απόδειξη δώρου ή το πιστοποιητικό γνησιότητας σε περίπτωση που χρειαστεί η εγγύηση. Η απόδειξη ή το πιστοποιητικό χρησιμεύει ως απόδειξη αγοράς και γνησιότητας για τα προϊόντα που αγοράστηκαν και ως απόδειξη του δικαιώματος στην παρούσα εγγύηση. Η Swarovski διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει ή να προσαρμόσει αυτούς τους όρους εγγύησης για το μέλλον κατά την κρίση της ανά πάσα στιγμή.

 

ΚΟΣΜΗΜΑ 

Σε περίπτωση ελαττωματικής κατασκευής ή ελαττωματικών υλικών, και εφόσον η αγορά του κοσμήματος έγινε από εξουσιοδοτημένο κατάστημα Swarovski, η εταιρεία προσφέρει διεθνή περιορισμένη εγγύηση, η οποία καλύπτει κατασκευαστικά ελαττώματα και ελαττώματα υλικού υπό συνθήκες κανονικής χρήσης για περίοδο δύο ετών, η οποία αρχίζει από την ημερομηνία αγοράς. Ζημιές που, σύμφωνα με την εκτίμηση της Swarovski, είναι αποτέλεσμα κακής χρήσης, τροποποίησης, προσπάθειας επισκευής, αμέλειας, ακατάλληλης χρήσης, φυσιολογικής φθοράς ή ατυχήματος, εξαιρούνται από την εγγύηση. Η εγγύηση με τις παροχές που συνεπάγεται είναι μοναδική και αποκλειστική. Σε κάθε περίπτωση τα δικαιώματα του τελικού καταναλωτή με βάση την ισχύουσα εθνική νομοθεσία που διέπει την πώληση καταναλωτικών αγαθών, δεν επηρεάζονται από την παρούσα εγγύηση. Σε καμία περίπτωση η Swarovski δεν φέρει ευθύνη για οποιαδήποτε άλλη ζημία που προκαλείται από τα προϊόντα Swarovski. Για να αξιώσετε τις υπηρεσίες της εγγύησης, φέρτε το  ελαττωματικό προϊόν στην αρχική συσκευασία του και την απόδειξη αγοράς στο εξουσιοδοτημένο κατάστημα της Swarovski.

 

ΡΟΛΟΓΙΑ 

Σε περίπτωση ελαττωματικής κατασκευής ή ελαττωματικών υλικών, και εφόσον η αγορά του ρολογιού έγινε από εξουσιοδοτημένο κατάστημα Swarovski, η εταιρεία προσφέρει διεθνή περιορισμένη εγγύηση, η οποία καλύπτει κατασκευαστικά ελαττώματα και ελαττώματα υλικού υπό συνθήκες κανονικής χρήσης για περίοδο δύο ετών, η οποία αρχίζει από την ημερομηνία αγοράς. Ζημιές που, σύμφωνα με την εκτίμηση της Swarovski, είναι αποτέλεσμα κακής χρήσης, τροποποίησης, προσπάθειας επισκευής, αμέλειας, ακατάλληλης χρήσης, φυσιολογικής φθοράς ή ατυχήματος, καθώς και φθειρόμενα εξαρτήματα όπως λουράκια και μπαταρίες, εξαιρούνται από την εγγύηση. Η εγγύηση με τις παροχές που συνεπάγεται είναι μοναδική και αποκλειστική. Σε κάθε περίπτωση τα δικαιώματα του τελικού καταναλωτή με βάση την ισχύουσα εθνική νομοθεσία που διέπει την πώληση καταναλωτικών αγαθών, δεν επηρεάζονται από την παρούσα εγγύηση. Σε καμία περίπτωση η Swarovski δεν φέρει ευθύνη για οποιαδήποτε άλλη ζημία που προκαλείται από τα προϊόντα Swarovski. Για να αξιώσετε τις υπηρεσίες της εγγύησης, φέρτε το  ελαττωματικό ρολόι στην αρχική συσκευασία του και την απόδειξη αγοράς στο εξουσιοδοτημένο κατάστημα της Swarovski.

 

ΜΠΑΤΑΡΙΑ

Τα ρολόγια Quartz της Swarovski λειτουργούν με μπαταρίες. Οι εξαντλημένες μπαταρίες πρέπει να αντικαθίστανται αμέσως για να αποφύγετε τη διαρροή υγρών που μπορούν να καταστρέψουν το μηχανισμό.

 

ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ/ ΕΠΙΣΚΕΥΗ

Η Swarovski προσφέρει πλήρη νομική εγγύηση για τα κομμάτια που αγοράστηκαν από εξουσιοδοτημένο αντιπρόσωπο της Swarovski. Η εγγύηση καλύπτει ελαττώματα κατασκευής και υλικού λόγω κανονικής φθοράς και χρήσης. Κάθε ελαττωματικό προϊόν υπό εγγύηση θα εξεταστεί και θα αξιολογηθεί από τους τεχνικούς εμπειρογνώμονες της Swarovski. Ανάλογα με τις περιστάσεις, το προϊόν μπορεί να επισκευαστεί, να αντικατασταθεί με το ίδιο προϊόν ή να αντικατασταθεί με προϊόν ίδιας αξίας. Δυστυχώς, σε περίπτωση αντικατάστασης προϊόντων, η Swarovski δεν είναι σε θέση να εγγυηθεί ότι θα δοθεί ακριβώς το ίδιο προϊόν ή σχέδιο. Η Swarovski δεν πρόκειται να επισκευάσει ή να αντικαταστήσει προϊόντα που κατά την κρίση της εταιρείας έχουν υποστεί ατύχημα, κανονική φθορά, κατάχρηση, τροποποίηση, απόπειρα επιδιόρθωσης, αμέλεια ή κακή χρήση. Αν ένα κομμάτι δεν καλύπτεται από τους όρους της πολιτικής εγγύησης της Swarovski, η εταιρεία μπορεί να προσφέρει υπηρεσία επισκευής υπό την επιφύλαξη αμοιβής. Σημειώστε ότι ένα ελαττωματικό κομμάτι μπορεί να επισκευαστεί μόνο εάν:

 • Το προϊόν είναι ένα γνήσιο προϊόν Swarovski με το λογότυπο Swarovski Swan.
 • Η επισκευή είναι εφικτή – πρέπει να είναι δυνατή η επαναφορά του προϊόντος στην αρχική του κατάσταση
 • Τα ανταλλακτικά είναι ακόμα διαθέσιμα (αυτό συνήθως δεν συμβαίνει όταν ένα προϊόν είναι εκτός παραγωγής)

Αν θέλετε να αντικαταστήσετε ή να επισκευάσετε ένα προϊόν, παρακαλούμε να το παραδώσετε στην αρχική του συσκευασία σε έναν εξουσιοδοτημένο αντιπρόσωπο της Swarovski. Αν τα προϊόντα αποστέλλονται με αλληλογραφία, θα πρέπει να είναι ασφαλισμένα και να αποστέλλονται με πιστοποιημένο ταχυδρομείο, καθώς η Swarovski δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνη για ζημιά, απώλεια ή κλοπή κατά τη μεταφορά. Λάβετε υπόψη ότι αυτή η υπηρεσία επισκευής είναι επίσης διαθέσιμη για προϊόντα Swarovski που αγοράζονται στο εξωτερικό.